Web standards checklist

Overig Geen reacties »

" Erg handige informatie http://www.maxdesign.com.au/articles/checklist/ "
Lees verder over Web standards checklist

WordPress hosting - wat heb je nodig?

Nieuws Geen reacties »

" Deze website draait ook op WordPress en om alles zo snel mogelijk te houden is het belangrijk dat je bijpassende WordPress hosting aanschaft. Dit voorkomt dat bezoekers afhaken op je website doordat de website een snellere laadtijd heeft dan op gest "
Lees verder over WordPress hosting - wat heb je nodig?

E-commerce in Duitsland - Kleve, 12 maart 2012

Nieuws 3 Reacties »

" E-commerce speelt een steeds belangrijkere rol in de Duitse handel. Sinds 2003 is de omzet in de e-commerce jaarlijks met gemiddeld 18% gegroeid. Hier liggen dus enorme kansen voor Nederlandse ondernemingen die de Duitse markt op willen. Hoewel e- "
Lees verder over E-commerce in Duitsland - Kleve, 12 maart 2012

Online schaatsen kopen

Projecten Geen reacties »

" De winter komt er weer aan, hopelijk met een Elfstedentocht. De marathon schaatsers zijn ook al weer begonnen met de wedstrijden. Voor mij ook tijd om wat Winterse dingen te doen. Voor een testje heb ik zojuist Online Schaatsen kopen online gezet. "
Lees verder over Online schaatsen kopen

HTML / xHTML entities - ISO-8859-1

HTML Geen reacties »

" Het is af en toe zoeken naar de juiste karakters en bijbehorende entities, dus hierbij heb ik ze allemaal even op een rijtje gezet. Gereserveerde karakters Een aantal karakters zijn gereserveerd voor het gebruik in de HTML en xHTML. Zo zal iedere "
Lees verder over HTML / xHTML entities - ISO-8859-1

Berichten RSS