11 Internet lanceert internationale webwinkel Geckocovers.com

Link Dump

Voor Librisnova, het bedrijf achter de nieuwe webwinkel, heeft 11 Internet de afgelopen week Geckocovers.com gelanceerd. De webwinkel, opgebouwd op basis van het open source platform osCommerce, is momenteel in drie talen beschikbaar en bied een ruim assortiment E-readers en bijbehorende accessoires aan. Komende tijd zullen er nog enkele functionaliteiten gelanceerd worden die het de bezoekers makkelijker zal maken een keuze te maken uit de diverse E-readers.

E-readers

De E-reader stelt de gebruiker in staat om op een rustgevende en realistische manier boeken te lezen. Een ebook is eenvoudig te downloaden via een ebookwinkel. De meeste apparaten hebben een opslagruimte voor honderden boeken. Tevens kan een ereader bijna 2 weken werken zonder opgeladen te hoeven. Kortom er zijn vele voordelen.

Mocht u ook interesse hebben in een maatwerk webwinkel gericht op de moderne consument, stuur vrijblijvend een e-mail naar j.bobbink@11-internet.nl

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
 • Het mkbOK Keurmerk
 • Goed doel: Students for Students
 • Ruim twee miljoen Nederlanders internetten op mobieltje
 • En daar is Bobbink SEO weblog weer
 • Nijmeegse Vierdaagse - Twee kamers te huur - 5 minuten vanaf de Wedren


 • 6 reacties op “11 Internet lanceert internationale webwinkel Geckocovers.com”

  1. Jordi Zegt:

   Ik zou namens SpaarGigant je graag een voorstel willen doen, maar kan helaas nergens een contactformulier of e-mailadres vinden. Zou je wanneer je dit gelezen hebt me even willen mailen? (zie ingevoerd e-mailadres).

  2. Internetbureau DNA Media Zegt:

   Mooi project! Steeds meer mensen zullen straks tablets gebruiken om op het web te browsen, dus ik ben benieuwd hoe de webshop het gaat doen. Ik hou het in de gaten.

  3. V-webdesign Zegt:

   Nette website. Werkt het nou ook echt goed op E-readers? Ik vind wel dat de website er op mijn 27″ iMac wel wat lomper uit ziet dan gemiddeld. Maar als het goed werkt is het top natuurlijk!

  4. Nicky Zegt:

   De website is helaas offline momenteel? Jammer, had hem zeker wel eens willen zien.

  5. Peter Zegt:

   We kunnen inderdaad niet meer op de website. Zal deze terug online geplaatst worden?

  6. Jan-Willem Bobbink Zegt:

   Ik heb de URL’s gewijzigd, bedrijf is door gegaan onder een andere naam.

  Laat een reactie achter

  Berichten RSS