De browseroorlog in 2009 - De verwachting

Nieuws

Ik kwam vanochtend een leuk artikeltje tegen op BeStyled over de marktaandelen in 2009 van de diverse browsers zoals BeStyled verwacht. Zoals de meesten bekend is heeft Microsoft met haar Internet Explorer afgelopen jaren verlies geleden en is de grootste stijger nog steeds Firefox. Volgens het artikel zal deze trend onveranderd doorzetten in 2009. Verder heeft Google haar Google Chrome nog niet echt in de markt kunnen zetten. Zelf ben ik benieuwd naar de oplossing van Google in 2009 om toch nog een enigzins respectabel marktaandeel te bemachten. Mijn verwachting is dat Firefox wederom een goed jaar tegemoet gaat, ook omdat de nieuwste versie goed aanslaat bij het publiek. Ik zelf werk ook met veel plezier met de Firefox browsers. De diverse Internet Explorer versie gebruik ik enkel en alleen voor het valideren van websites.

Voor de mensen die nog geen gebruik maken van Firefox: deze browser is snel, makkelijk in gebruik en blokkeert de juiste popups. Klik hier om Firefox te downloaden.

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
 • Onderzoek: zoekmachinemarketing bestedingen verdubbelen, pakt 59% aandeel online marketing
 • De eerste rage van 2009: Poken! Nu kopen!


 • 4 reacties op “De browseroorlog in 2009 - De verwachting”

  1. Ton van Houten Zegt:

   Als je het mij vraagt is de strijd al gestreden en is Microsoft de grote verliezer. Google Chrome en Firefox zijn het ‘techneuten’stadium ontgroeid.

   Ton van Houten
   Online Succes

  2. Pascal Beyens Zegt:

   Google Chrome wordt niks. Opvallend zelfs dat de meeste nieuwe producten van Google amper aanslaan.

   Misschien dat hun tijd een beetje richting voorbij toppunt begint te gaan.

   Firefox is voor mij persoonlijk onmisbaar. Zelfs indien IE een noodzaak is zoals bij windows updates dan gebruik ik een plugin om IE in Firefox te draaien…
   FTP doe ik via plugin van Firefox, eigenlijk doe ik zowat alles met Firefox.
   Dankzij de plugins kan iedereen die dat wil zo zijn eigen favoriete browser maken.

   Wat wil een mens nog meer?
   :)

  3. IFERIA Zegt:

   Ik ben ook van mening dat Firefox onmisbaar is en op den duur IE voorbij zal gaan als nr.1. Microsoft kan nu nog gebruik maken van haar machtspositie maar of die voor altijd houdbaar is??

   Ik denk van niet!

  4. Rinze Zegt:

   Firefox is tot nu de beste internet browser. Ik verwacht veel van Google Chrome maar dit kan even duren. De meeste computergebruikers installeren niet zo snel iets nieuws.

  Laat een reactie achter

  Berichten RSS