Sociale netwerken Hyves en Facebook breken records met kerst

Nieuws

Bron: TrafficBuilders

Sociale netwerken blijken mateloos populair voor elke denkbare toepassing. Vooral tijdens kerst bleken social media zoals Facebook en Hyves dé populaire online plekken. Kerst vier je immers met familie en vrienden. Blijkbaar maakt het niet uit of deze vrienden nu daadwerkelijk bij je zijn of dat je ze opzoekt in je online sociale netwerk.

Sociale netwerken zijn volledig ingeburgerd voor allerhande dagelijkse praktijken. Naast marketing binnen communities en zelfs het dagvaarden via social media kan daar nu de kerstviering bij opgeteld worden. Het lijkt erop dat elke facet van ons leven nu een online tegenhanger krijgt. Het is de vraag of het goed is dat we zo ‘doorschieten’ in het gebruik van social media. Net als andere oppeppers, zijn sociale netwerken immers verslavend.

De sociale netwerken toonden enorme pieken in bezoekersaantallen op kerstavond. Facebook ontving zelfs nog nooit zoveel bezoekers. Heel vreemd is deze populariteit van social media tijdens de kerst niet. Veel mensen hebben behoefte om opgevrolijkt te worden. Eerder onderzoek toonde al aan dat je erg veel geluk put uit blije vrienden in je sociale netwerk.

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
 • De eerste rage van 2009: Poken! Nu kopen!
 • Hyves en Affiliate marketing, een goede combinatie?
 • De grote Hyves test: wat valt er te halen?
 • Yahoo lanceert eind deze maand Digg-kloon
 • De meest populaire zoekopdrachten van 2008 (Google Zeitgeist)


 • 1 reactie op “Sociale netwerken Hyves en Facebook breken records met kerst”

  1. RD Internet SEO Zegt:

   Heb vorig jaar min computer tweedehands aangeboden via marktplaatst zonder resultaat. Ondanks het steeds weer betalen om bovenaan te staan. Een berichtje op hyves naar mijn netwerk en de netwerken daarvan leverde een enorme respons op en de PC was die dag nog verkocht. Ik kreeg er nog meer voor dan ik vroeg. Het bewijs dat Websites, zoals Hyves een enorme bijdrage kunnen leveren aan sales en marketing.

  Laat een reactie achter

  Berichten RSS