Goedkope Kinderfietsen, Bedrijfsauto’s en Valid xhtml

Overig, SEO, Weblog info

MOCHT U OP ZOEK ZIJN NAAR KINDERFIETSEN, KLIK DAN HIER!

3 willekeurige termen lijkt het zo. Niet dus, deze 3 termen leveren een redelijk aantal (lees 10 per dag) bezoekers op terwijl ik er slechts enkele kleine artikelen overgeschreven heb.

De goedkope kinderfietsen kwamen voorbij in een artikeltje over zoekmachine vriendelijke URL’s. Vele vaders en moeders, op zoek naar een nieuwe kinderfiets voor zijn of haar dochter zijn op mijn website terecht gekomen om vevolgens verbaast tot de conclusie te komen dat hier weinig over kinderfietsen te vinden valt.

Daarnaast waren de bedrijfsauto’s onderwerp van een aantal SEO test van mij. Met goede resultaten zelfs. Er zijn zelfs al “concurrenten” die hun site over Volkswagen bedrijfsauto’s te koop aan bieden voor 160 euro! Erg jammer voor de koper, de volumes in deze markt zijn erg klein en bezoekers kennen de officiele dealers. Dit betekend dat men niet zomaar op een andere, onbekende, domeinnaam gaan rondneuzen… Ik heb trouwens www.bedrijfsautootje.nl wel beschikbaar voor een geinteresseerde met een leuk nieuw concept!

Wat betreft de valid html en valid xhtml kan ik kort zijn. Nog dagelijks komen er op diverse gerelateerde zoektermen bezoekers binnen stromen terwijl er eigenlijk weinig te vinden valt. Een tweetal artikeltjes over semantische html scoorde ook goed. Dit terwijl er toch een grote concurrentie (> 175.000.000) op deze termen is. Misschien in de toekomst nog wat uitgebreide interessante artikelen schrijven om die bezoekers echt iets te bieden wat betreft de html en xhtml.

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
 • Valid HTML en Valid xHTML
 • Volgende mijlpaal Bobbink SEO mbt Valid (x)HTML
 • Pagina titels en zoekmachine vriendelijke URLs – SEO Tips deel 2
 • URLs herschrijven met mod_rewrite in .htaccess bestand
 • Wat is basing en wat verstaat men onder slicing


 • 1 reactie op “Goedkope Kinderfietsen, Bedrijfsauto’s en Valid xhtml”

  1. Bobo Pengel Zegt:

   Hey Jan-Willem,

   Ik weet dat ik op mijn blogje geen serieuze centen ga verdienen. Ik gebruik hem op dit moment meer als testportaal voor allerlei dingetjes tot dat ik duidelijk voor mezelf heb uitgedoktert waar ik mijn volgende, iets commercielere site over wil laten gaan. Doen = leren toch?

  Laat een reactie achter

  Berichten RSS