Review QUIT - Quick indexing tool

Reviews

Eerst zal ik even kort uitleggen wat QUIT is. QUIT is een handige tool ontwikkeld door de persoon achter www.bluehatseo.com. De opzet van de tool is om binnen 24 uur geindexeert te zijn door de diverse zoekmachines. Hij claimt dat hij 5 nieuwe websites getest heeft met de tool, en deze allemaal binnen 24 uur geindexeert waren.

De precieze werking van de tool verklapt hij natuurlijk niet, maar hetgeen dat hij verklapt komt neer op het volgende: de tool stuurt je website naar diverse social networks toe en dat onder diverse accounts. Dit zorgt er dus voor dat je site meteen populair is en je extra link power meegeeft. Daarnaast heeft hij een techniek gevonden om de Googlebot te laten denken dat je nieuwe website verse inhoud heeft en dus snel moet langs komen om te indexeren. Hoe, dat vertelt hij er niet bij. Zoals wel meer tools, pingt deze tool diverse ping services. Niks bijzonders aan dus. Naast bovengenoemde technieken heeft hij er nog 4 ingebouwd waar hij op dit moment weinig over kwijt kan.

Zo nieuwsgierig als ik ben heb ik vrijdag avond, op moment van schrijven 45 uur geleden, 2 nieuwe, Nederlandse, websites aangemaakt en het formulier van de tool ingevuld. Tot op heden zijn beiden sites niet geindexeerd. Wat mij betreft een mislukte tool dus. Misschien dat ik het in de toekomst met een groter aantal sites probeer waarvan een aantal ook in het Engels, als dat al een verschil kan maken. Het gaat om de links op de social networks en het pingen van je site. Taalafhankelijk lijkt me zo.

In het bijbehorende commentaar van de tool staan ook succesvolle pogingen vermeld. Dus of het ligt aan de websites waarop ik het geprobeerd heb, of de tool werkt wat minder goed dan gehoopt…Ik houd het voorlopig gewoon weer bij wat goed scorende backlinks plaatsen voor een snelle indexatie!

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
 • Handige SEO link
 • Link dump: SEO verdiensten, linkbuilding en meer!
 • Optimalisatietest Bedrijfsauto’s Volkswagen, Ford en Mercedes


 • 1 reactie op “Review QUIT - Quick indexing tool”

  1. SEO Backlinks » SEO Backlinks July 15, 2007 2:46 pm Zegt:

   […] Review QUIT - Quick indexing tool Dus of het ligt aan de websites waarop ik het geprobeerd heb, of de tool werkt wat minder goed dan gehoopt?Ik houd het voorlopig gewoon weer bij wat goed scorende backlinks plaatsen voor een snelle indexatie! […]

  Laat een reactie achter

  Berichten RSS