Resultaten Ilse, MSN en Yahoo

SEO, Weblog info

Er zijn natuurlijk meer zoekmachines naast Google. In Ilse sta ik helaas een stuk minder goed gepositioneert dan bij Google. Pas op de tweede pagina verschijnt er een pagina van mij, 1 uit mijn portfolio. Ilse laat per domein naam (www.jwbobbink.nl) vaak maar 1 pagina per resultaten lijst zien. Als men de wegresultaten weer geeft blijkt dat de Bobbink SEO weblog niet eens opgenomen is… Dan weten we dat ook weer. Mijn nieuwe portfolio website daarentegen is wel netjes volledig gespidert dus Ilse kan het wel. Misschien nu ik op mijn homepage ook links heb staan naar de Bobbink SEO weblog heb geplaatst word deze wel gespidert.

Volgende, MSN. Hoe doet deze het? Die zet netjes Bobbink Inline Sports boven aan. Helaas ben ik daar vorig jaar mee gestopt! De complete http://www.jwbobbink.nl website is niet opgenomen in de MSN cache. Heb ze maar even handmatig ingevoerd en ben benieuwd wanneer we gecrawlt worden.

 Als laatste vandaag bekijken we even naar Yahoo.nl. Tot mijn verbazing staat daar mijn allereerste website bovenaan. Natuurlijk een PR4. Het enige wat er momenteel nog op staat zijn 4 links…Maargoed, misschien binnenkort even wat nieuwe content op zetten om die PR4 vast te houden. Op 2 in Yahoo staat een andere bekende, die van Bobbink Inline Sports! Op 12 vinden we dan eindelijk www.jwbobbink.nl terug. Nog niet gecrawlt sinds ik alles netjes voor elkaar heb gemaakt…nog even afwachten dus. Dan neem ik aan dat die als yahoo spidert, meteen deze weblog, die van het skeeleren en mijn nieuwe portfolio meeneemt!

Trefwoord:         

Gerelateerde berichten:
  • Jaja, we komen er wel met Bobbink SEO
  • Bobbink SEO weblog bereikt eerste doel
  • Hoe staat het met de resultaten van Bobbink SEO?
  • En daar is Bobbink SEO weblog weer
  • Even een snelle update


  • Laat een reactie achter

    Berichten RSS